KASVOMASKIT

Kasvomaskit suoraan valmistajalta!

Kasvomaski ISO ePM2,5 (0,4 µm)

Toimitusaika 1–5 arkipäivää.

Kirjoita meille, jos olet kiinnostunut.
  •  

Tuotetunnus (SKU): FP000190 Osasto:Tallinnan teknillisen yliopiston materiaali- ja ympäristötekniikan instituutissa tehtyjen testien tulos vahvistaa, että Filtrimeister OÜ ePM2,5 -suojanaamari on standardin EVS-EN 14683: 2019 – Lääketieteelliset naamarit mukainen.

Jos kirurgiset maskit suojaavat potilasta lähinnä kasvomaskin käyttäjältä (aivastukset ja muut eritteet), niin meidän maskimme on luotu juuri ulkoisen ilman suodattamiseen käyttäjän suunnassa, eli se suojaa käyttäjää.

Maskin ominaisuudet

  • Valmistettu käsityönä laadukkaasta suodatinmateriaalista
  • Tehty ihmisen anatomisen kasvomallin mukaan
  • Takaa ilmatiiviin asettelun hengitysteiden suojaksi
  • Vähentää pisaratartunnan hiukkasten sisään hengittämistä
  • Miellyttävä käyttää
  • Uudelleen käytettävä

Kasvomaskit suoraan valmistajalta! Maski on valmistettu käsityönä ihmisen anatomisen kasvomallin mukaan ja sitä on miellyttävä käyttää. Kasvonmuotojen mukaan valmistettu anatominen malli takaa maskin ilmatiiviin asettelun kasvoillasi hengitysteiden suojaamiseksi.

Kasvomaski vähentää ilmassa leviävän pölyn sekä aivastettaessa ja yskittäessä liikkuvan pisaratartunnan hiukkasten sisään hengittämistä. Maski on valmistettu suodatinmateriaalista, jonka teho on ISO ePM2,5 ja joka poistaa ilmasta 65 % 0,4 µm kokoisia hiukkasia. Lue, mitä kyseiset arvot tarkoittavat.

Tuote voidaan pestä käsinpesuohjelmalla + 80 asteen lämpötilassa ja sitä voidaan käyttää uudelleen kyseisessä lämmössä desinfioinnin jälkeen. Kun käytät tuotetta uudelleen, varmista, ettei maskin kankaan rakenne ole hajonnut ja sen käyttö on turvallista.

HUOM! Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi lääketieteelliseen tarkoitukseen.

Tallinnan ensihoidon johtava lääkäri Raul Adlas on sanonut, että terveydenhoitoalan työntekijöiden käyttöön tarkoitetut maskit, joihin tarvitaan sekä erityistä kangasta että valmistustekniikkaa, sekä yleiseen käyttöön tarkoitetut maskit, joiden tarkoituksena ei ole pysäyttää virusta vaan lähinnä sairastuneen sylkipisarat, tulee erottaa toisistaan.

Kasvomaskit hinnat

Valkoinen
6 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Suuret määrät

Jos kyseessä ovat suuret tilaukset, kuten sairaalat ja lääketieteelliset käytännöt, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun.

+372 520 5925
info@filtrimeister.fi

Ennakkomaksut tilaukset

Naamioita voi tilata ilman verkkokauppamme käyttöä. Siirrä tätä varten ennakkomaksu Filtrimeister OÜ pankkitilille: Swedbank: EE082200221059001321

Maksuviite: Koko nimi, yhteyshenkilön puhelinnumero, tarkka postiosoite, tilattavien naamioiden väri ja määrä.