PALVELUT

SUODATTIMIEN VAIHTOPALVELU

Jos meluisa laatikko seinälläsi vaikuttaa pelottavalta etkä halua avata sitä, voimme tehdä sen puolestasi. Kokenut asiantuntijamme vaihtaa tarvittaessa kaapista suodattimet, tarkistaa ilmanvaihtolaitteen kunnon, säätää laitteen optimaaliseen työtilaan, puhdistaa sen ja tekee kaiken tämän kohtuuhintaan.

Tilaa suodattimien vaihto

SUODATTIMIEN VAIHTOMUISTUTUS

SUODATTIMIEN VAIHTOMUISTUTUSPALVELU ON ILMAINEN

Autamme asiakkaitamme muistamaan, milloin on oikea aika vaihtaa suodattimet ilmoittaen siitä ajoissa tekstiviestillä ja sähköpostilla.

SÄÄSTÄ AIKAA

Huolehdimme siitä, että vaihtosuodattimet olisivat aina olemassa varastossa ja lähetämme ne asiakkaalle heti ensimmäisenä.

VAIHDA SUODATTIMET 2 KERTAA VUODESSA

Valmistajat suosittelevat vaihtamaan suodattimet ainakin 2 kertaa vuodessa – lämmitysjakson alkaessa ja päättyessä, eli syksyllä ja keväällä. Riittävä vaihtoväli riippuu talon sijainnista. Suodattimien teho vähenee nopeammin, jos tiet ovat tiheäliikenteisiä tai puut levittävät paljon pölyä.

Vaihtaessasi suodattimia puhdista laite tarvittaessa pölynimurilla ja tarkista lämmönsiirtimen likaantuminen. Puhdista myös lämmönsiirrin tarvittaessa. Käytetyn suodattimen voi heittää tavallisiin jätteisiin.

MIKSI SUODATTIMET TÄYTYY VAIHTAA?

Vanhat ja likaiset suodattimet aiheuttavat paineenlaskua ilmanvaihtojärjestelmässä, jonka tuloksena puhtaan ilman sisään virtaus vähenee, mikä puolestaan huonontaa sisäilmaa.
Vanha ja likainen suodatin edistää homeen leviämistä ilmanvaihtojärjestelmässä (erityisesti pohjoismaisessa kosteassa ilmastossa) vaarantaen terveyden. Yleisimpiä ovat hengitysteiden ärsytyksen oireet, kuten nenän tukkoisuus ja silmien kutina, kurkun kuivuus ja kuiva yskä. Se voi aiheuttaa myös väsymystä ja päänsärkyä. Usein oireet ovat voimakkaampia lapsilla. Huono sisäilma on erittäin rasittavaa keuhkosairauksista tai allergioista kärsiville ihmisille.
Uusi suodatin päästää ilmaa paremmin läpi, minkä ansiosta säästät tuulettimen toiminnasta aiheutuvissa sähkökustannuksissa.

Tilaa muistutukset

RÄÄTÄLÖINTIRATKAISUT

Kuten muutkin teollisuudenalat, myös ilmanvaihto kehittyy jatkuvasti. Olemme tietoisia uusimmista teknisistä ratkaisuista ja osaamme suunnitella ja rakentaa parhaan mahdollisen ratkaisun paremman ilmanlaadun saavuttamiseksi kotona, toimistossa, tuotantorakennuksessa, työpajalla tai kaupassa.

Ota yhteyttä