KOMPAKTISUODATTIMET

Kompaktisuodattimia käytetään yleensä toisen tai viimeisen vaiheen ilman hienosuodatusratkaisuna terveydenhuollon laitoksien, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden ilmanvaihtolaitteissa. V:n muotoiset (kompaktit) suodattimet sisältävät kolme osiota erittäin tehokkaista synteettisistä materiaaleista (HES) valmistettuja suodatinkannattimia, jotka tarjoavat huipputason suorituksen matalalla energiankulutuksella. Hyvä laatuominaisuus on myös suodatinelementin jäykkyys. Kyseiset suodattimet ovat myös kosteudenkestäviä (HES:n ominaisuuksien ansiosta) ja kestävät korkeaa ilmavirtatasoa. Luotettavan rakenteen ansiosta V:n muotoisilla suodatinelementeillä on korkea ja vakaa suodatustehokkuus ilman täydentäviä tukimenetelmiä. Erityisen muotoilun ja rakenteen ansiosta suodattimet kestävät sään luonnollisia hiukkasia eivätkä tarvitse yleistä ilmanvaihtoa varten erillistä käsittelyä.

Filtrimeisterin kompaktisuodattimien tuotevalikoimaan kuuluvat tehokkaat kompaktisuodattimet neljässä eri suodatinluokassa. Suodattimemme tarjoavat jopa 4250 m³ ilmavirran nopeuden ja tarvitsevat ainoastaan 292 mm asennussyvyyden.

V-Cell GT Hi-Flow (kompaktit GT) -suodattimet

V-Cell GT Hi-Flow (kompaktit GT) -suodattimet sopivat erityisen hyvin käytettäviksi ydinenergiasektorissa ja kaasuturbiineissa, kompressoreissa ja niihin liittyvissä syöttöjärjestelmissä sisään tulevan ilman esisuodatukseen ja suodatukseen. V-Cell GT Hi-Flow (kompaktit GT) -suodattimet edustavat uuden sukupolven V-Cell -suodattimia, jotka vastaavat korkeimpia teho- ja muita vaatimuksia.

Kyseiset suodattimet sisältävät 4 osiota synteettisen kuidun ja lasimikrokuidun sekoituksesta valmistettuja suodatinkannattimia, jotka tarjoavat korkeimman tason ja matalan energiankulutuksen sekä erittäin suuren pölytilavuuden ja matalan nimellispaineen laskun. Suodattimet tarjoavat myös huomattavasti kasvaneen elementin suodatuspinta-alan ja ne pystyvät kestämään erittäin suurta ilmavirtatasoa taaten erittäin tehokkaan suodatuksen myös kriittisessä käytössä.

V-Cell Hi-Flow -kompaktisuodattimet

V-Cell Hi-Flow -kompaktisuodattimet sisältävät 4 osiota synteettisten materiaalien ja lasikuitumateriaalien erittäin tehokkaasta sekoituksesta valmistettuja (HES) suodatinkannattimia, jotka tarjoavat huipputason tehon ja matalan energiankulutuksen sekä erittäin hyvän jäykkyyden. Suodattimet tarjoavat myös huomattavasti kasvaneen nettosuodatuspinta-alan ja pystyvät kestämään erittäin suurta ilmavirtatasoa. Ne ovat myös kosteudenkestäviä (HES:n ominaisuuksien ansiosta).

Luotettavan muotoilun vuoksi V-Cell -suodattimilla on korkea ja vakaa suodatusteho ilman täydentäviä tukimenetelmiä. Erityisen rakenteen ansiosta suodattimet kestävät täysin luonnollisia hiukkasia eivätkä tarvitse yleiseen ilmanvaihtoon erillistä käsittelyä.

V-CellPure (aktiivihiilellä käsitellyllä elementillä varustetut) -kompaktisuodattimet

V-CellPure (aktiivihiilellä käsitellyllä elementillä varustetut) -kompaktisuodattimet on tarkoitettu ilman suodattamiseen ja puhdistamiseen keittiön, tupakan jne. hajuista toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, kouluissa ja muissa tiheäliikenteisten kaupunkialueiden lähellä sijaitsevissa rakennuksissa.

V-CellPure -kompaktisuodattimet sisältävät kolme osiota suodatinkannattimia, jotka on valmistettu aktiivihiilellä kyllästetyistä synteettisistä kuiduista. Kyseiset suodattimet on suunniteltu adsorboimaan ilmasta matalapitoisia epämiellyttäviä hajuja, mutta myös kaasumaisia ja vaarallisia saasteita (kuten otsoni, hiilivety ja typpioksidi). V-CellPure -suodattimia käytetään tuloilmajärjestelmissä saastuneen ilman ja myrkyllisten aineiden pitoisuuden vähentämiseen, kunnes järjestelmissä on saavutettu pakokaasujen hyväksyttävä matala taso. Luotettavan muotoilun vuoksi V-CellPure -suodattimissa on korkea vakaan suodatuksen teho ilman täydentäviä tukimenetelmiä.

Tekniset parametrit

  • Max. lämpötilan sieto + 80 °C
  • LE – Lite-versio 10–13 m2
  • ST – Tavallinen versio 13–16 m2
  • HD – Korkea kapasiteetti 19–22 m2