PATRUUNASUODATTIMET

Patruunasuodattimia käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla, joilla on kiinnitettävä erityistä huomiota pölyn, kaasun ja ilmavirran hienopuhdistukseen; se on tehokkain ratkaisu ilma- ja kaasupäästöjen keräämiseen. Suodattimista hyötyvät myös elintarvike- ja kemianteollisuus sekä korroosiontorjunta-alat.

Vakioversiot

Patruunasuodattimet

Patruunasuodattimia käytetään puhdistamaan pölyä, joka liittyy viljan, rehun, paperin, alumiinin, kivihiilen, sementin, puun jne. valmistukseen ja käsittelyyn. Suodattimet auttavat takaamaan työntekijöiden hygienia- ja ympäristönsuojelustandardien noudattamisen. Patruunasuodattimet takaavat myös puhdistetun ilman palauttamisen tuotantotiloihin, keräävät tehokkaasti ensimmäisen vaaraluokan aineet (lyijy, kadmium jne.) sekä aerosolit ja parantavat siten valmistettujen materiaalien/tuotteiden laatua.

Suodattimissa voi olla syvyydeltään ja korkeudeltaan erilaisia laskostettuja elementtejä, jotka tarjoavat usein tavallisiin pussisuodattimiin verrattuna suuremman ilmavirran kestävyyden, paremman suodatuspinta-alan ja matalamman nimellispaineen laskun.

Aktiivihiilielementillä varustetut patruunasuodattimet

Aktiivihiilielementtiin perustuvia patruunasuodattimia käytetään erilaisten hajujen ja epämiellyttävien kaasujen poistamiseen ilmasta. Tuotevalikoimassamme on laaja valikoima absorbentteja ja suodattimia, joita voidaan käyttää erilaisissa ilmanvaihtolaitteissa sekä ilmastointi- ja ilmanerottelulaitteissa tuloilman, poistoilman ja kiertävän ilmavirran puhdistamiseen haitallisista kaasuista, höyryistä ja pahoista hajuista ruokaloiden keittiöissä, museoissa, sairaaloissa, laboratorioissa, tietokonetiloissa, kemianteollisuudessa, maalauspajoissa, lentokentillä, huoltoasemilla tai pysäköintihalleissa.

 

Aktiivihiilielementtiin perustuvat patruunasuodattimet ovat varastossa saatavana vakiokokoisina

Halkaisija 145 mm, pituudet 250 mm, 450 mm ja 600 mm

Aktiivihiilielementillä varustetun patruunasuodattimen rakenne

  • Ulkohalkaisija: 145 mm
  • Savuaktiivisen puristetun aktiivihiilen muotti
  • Ainesosien pituus: 4–10 mm
  • Patruunan rungon materiaali: ruostumaton 1.4301 teräs, joka sopii patruunatyyppeihin V1000, V2600 ja V3500
  • Patruunan täyteaine: aktivoitu käsittelemätön kivihiili
  • Kaikissa versioissa on bajonettikiinnitysjärjestelmä
  • Kontaktiaika (tk [s]) = (aktiivihiilen tilavuus [m³] / ilmavirran nopeus [m³ / h]) x 3600