ASIAKASTUKI

FILTRIMEISTER OÜ

Rekisterinumero 12601070
Metsaserva, Kiili vald, Mõisaküla, Kaasiku tee, Harjumaa, 75417, Viro
ma-pe kello 09-17
+372 520 5925
info@filtrimeister.fi

Ilmoita tulostasi, jotta tietäisimme olla paikalla sinua varten!

Pyydä tarjous

  •  

MIKSI KANNATTAA TILATA SUODATTIMET FILTRIMEISTERILTÄ?

PERHEYRITYS

Meillä on kokemusta ilmanvaihdosta jo vuodesta 2000. Filtrimeisterin perhe on toiminut yli 20 vuotta päivittäin ilmansuodattimien parissa. Asiakkaamme pitävät siitä, että kyseessä on perheyritys, sillä he tietävät, että halutessaan ratkaisun ongelmaansa ja henkilökohtaista lähestymistä he ovat tekemisissä suoraan omistajien kanssa.

ASIAKASTUKI

Asiakkaamme tietävät, että he saavat Filtrimeisterin asiakaspalvelun kautta henkilökohtaista palvelua, sillä asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua ostostenteossa kaikin tavoin ja vastaamaan tiedusteluihisi.

ARVOSTAMME ASIAKASTAMME

Työskentelemme päivittäin tarjotaksemme asiakkaillemme ainoastaan ensiluokkaista asiakaspalvelua toimittamalla laadukkaimpia suodattimia lyhyellä toimitusajalla ja kohtuuhintaan.

NOPEA JA HELPPO TILATA

Suodattimien tilaaminen tai hintatiedustelujen lähettäminen Filtrimeisterin verkkosivun kautta on helppoa sekä nopeaa ja sen voi tehdä missä ja milloin vaan.

RÄÄTÄLÖINTIRATKAISUT

Tuotevalikoimaamme kuuluu paljon erilaisia vakiomittaisia suodattimia ja suodatinmateriaaleja. Meiltä voi myös tilata mittatilaustyönä suodattimia, jotka valmistetaan juuri sinun tarpeesi huomioon ottaen.

MUISTUTUSPALVELU

Autamme asiakkaitamme muistamaan, milloin on oikea aika vaihtaa suodattimet ilmoittamalla siitä ajoissa tekstiviestillä ja sähköpostilla. Kyseinen palvelu on ilmainen kaikille asiakkaillemme.

TURVALLINEN OSTOKOKEMUS

Kaikki tietosi ovat turvassa Filtrimeisterin sivustolla ja jokaisella suodatinostoksella on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.

Tilaa suodattimen vaihto

  • Asiakkaan tiedot

  • Tilauksen tiedot

  •