SUODATINSARJAT

Hengitämme jatkuvasti. Siksi olomme ja terveytemme riippuu pitkälti meitä ympäröivän ympäristön ilmanlaadusta. Huonolaatuinen hengitysilma voi aiheuttaa erilaisia terveysongelmia, joiden seurauksena saatamme tuntea olomme epämukavaksi ja häiritseväksi. Kodin tulisi olla miellyttävä ja turvallinen – sen tulisi olla paikka, jossa tunnemme olomme aina hyväksi. Jotta voisimme nauttia kodistamme täysin rinnoin, se tulee täyttää raikkaalla ilmalla. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta me yritämme ja autamme.

Filtrimeister OÜ on erikoistunut erilaisten ilmanvaihtolaitteiden suodattimien myyntiin. Suodattimien valmistusteknologia on kehitetty kyseistä suodatintyyppiä varten täysin uusilla, ISO 16890 -standardia vastaavilla suodatinkankailla. Suodattimemme pitävät ilmanvaihtolaitteet puhtaina ja toimintakunnossa. Ne tarjoavat suuren pölynpysäytyskyvyn huomattavasti pienemmillä sähkönkulutuskustannuksilla muihin samanlaisiin markkinoilla oleviin suodattimiin verrattuna.

Kotikäyttöön tarjoamme suodattimia luokista ISO Coarse 50 %–ePM1. Kaikki sarjojen suodattimet ovat asiakkaan tarpeita vastaavasti pahvi-, muovi- tai metallikehyksissä. Suosituimmat suodatinsarjat, kuten Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan ja Nibe ovat aina saatavana varastossa, mikä takaa nopean ja luotettavan palvelun asiakkaille.